Casco Mini2 Lucky7 för cykel och skidåkning

Casco Mini2 Lucky7 Blå

Casco Mini2 Lucky7 är till för de minsta användarna.

Vi på Hjälmspecialisten tror att Casco MINI-GENERATION kommer att få cyklisten att synas på cykelbanan och speciellt i skidbacken.
Bra val av färg på en kombi hjälm Casco! Man har valt att runda av den in nacken för att hjälmen ska kunna bäras av barn som sitter i bilbarnstol. Denna modell är godkänd för både cykling och skidåkning. Vi på Hjälmspecialisten gillar när barn har hjälmar med busiga motiv så att de syns mer. MINI-GENERATION har en skärm framtill.

Banden som sitter i denna hjälm är av nylon vilket är vanligt samt bra. De är till viss del vattenavvisande samt att de är tåliga. De går att skölja av med ljummet vatten om du önskar.
Denna modell är CE märkt enligt 1077 samt 1078. Det betyder att den är godkänd för att cykla med samt att åka skidor med.

Det viktigaste av allt är att du väljer en hjälm som du kommer att trivas i. En hjälm gör ingen nytta i garderoben. Vi på hjälmspecialisten vill hjälpa dig till ett bra val av hjälm som du kommer att trivas med.
CASCO är ett familjeägt företag som sedan starten 1989 koncentrerat sig på att producera riktigt bra hjälmar. Vi på Hjälmspecialisten gillar Casco mycket tack vara deras design och detaljer.